La nostra agenda

en línia

STEP 1: formació ICOPE

L'ERVPD de Gerontopole - Toulouse University Hospital ofereix un seminari web de formació per a la realització del STEP 1 ICOPE.

Més informació

Distanciel

Réunion ETVPD Ariège

La prochaine rencontre Equipe Territoriale Vieillissement et Prévention de la Dépendance permettra de réunir les différents acteurs et partenaires locaux.

en línia

STEP 1: formació ICOPE

L'ERVPD de Gerontopole - Toulouse University Hospital ofereix un seminari web de formació per a la realització del STEP 1 ICOPE.

Més informació

Veure totes les dates

POster

Publicacions

Trobeu aquí totes les publicacions produïdes per la xarxa Aptitude

 

"Estem en un moment crucial per al desenvolupament de tecnologies per a majors"

César Cuevas, coordinador de el nou Grup de Treball de Silver Economy & Gerontotecnología, creu que les noves tecnologies han de ser les grans aliades per apostar per la prevenció i millora de la qualitat de vida dels majors.

ENTREVISTA REALITZADA PER SEGG

Descarregueu el nostre document "Estamos en un momento crucial para el desarrollo de tecnologias para mayores" en format PDF

Descarregueu

Promoting social capital, self-management and health literacy in older adults through a group-based intervention delivered inlow-income urban areas: results of the randomized trial AEQUALIS

Aquest estudi indica que una intervenció grupal amb un fort component social, realitzada en atenció primària de salut i actius comunitaris, mostra efectes prometedors sobre la salut mental i es pot utilitzar com a estratègia de promoció de la salut entre els adults majors de les zones desfavorides urbanes.

Descarregueu el nostre document "Results of the randomized trial AEQUALIS" en format PDF

Descarregueu

Article publicat a The Journal of Frailty & Aging per l'equip de la Dra. Néda Tavassoli, ERVPD, Gérontopôle - CHU de Toulouse

Descarregueu el nostre document "Framework implementation of the Inspire ICOPE-Care program in collaboration with the WHO in the Occitania Region" en format PDF

Descarregueu

Pòster presentat al congrés de la European European Medicine Medicine Society a Cracòvia (EuGMS).

Aquest treball tenia com a objectiu dissenyar una intervenció multicomponent de proximitat per implementar-se als territoris ABILITAT, per tal de retornar la fragilitat i millorar les habilitats cognitives, emocionals i d’autonomia de les persones grans fràgils.

Descarregueu el nostre document "Poster aptitude EuGMS" en format PDF

Descarregueu